Η προετοιμασία της ομάδας νέων της Ομόνοιας

Η προετοιμασία της ομάδας νέων της Ομόνοιας

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ξεκινά σε περίπου 15 ημέρες.

Οι «πράσινοι» έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο στα φιλικά και άπαντες είναι αισιόδοξοι για μια καλή χρονιά. Στο πιο πρόσφατο φιλικό το «τριφύλλι» επιβλήθηκε στη Λεμεσό του Απόλλωνα με 1-3.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE