Λογικά το ΠΡΟΞΕΝΙΟ για Απόλλωνα με Μπορτίν έγινε από πρώην παίκτη Κυπριακών ομάδων

Λογικά το ΠΡΟΞΕΝΙΟ για Απόλλωνα με Μπορτίν έγινε από πρώην παίκτη Κυπριακών ομάδων

Η ιστοσελίδα μας χθες σας ενημέρωσε ότι έναν εκ των προπονητών που είναι ψηλά στη λίστα Νίκου Κίρζη και Πέτρου Κονναφή για να διαδεχθεί τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας είναι ο Ρομπέρτο Μπορτίν.

Διαβάστε: 

Τον Ρομπέρτο Μπορτίν θέλουν να φέρουν Κίρζης και Κονναφής

Δεν αποκλείεται, την περίπτωση αυτή να την έχει προτείνει στους ιθύνοντες του Απόλλωνα ο πρώην αμυντικός Νέας Σαλαμίνας και Άρη, Νταβίντ Γκράσσι.

Ο Γκράσσι είναι ένας εκ των συνεργατών Κίρζη και Κονναφή εδώ και μερικούς μήνες, βοηθώντας και στη μεταγραφή από τη Γιουβέντους του Μ’ Μπιντά στη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE