ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή μας, ο Δήμος Αραδίππου είχε ασχοληθεί εμμέσως με το θέμα.
Συγκεκριμένα, για τον χώρο όπου έγινε η τελευτή εξαγνισμού, υπήρχαν παράπονα το οποία –μάλιστα- έλαβαν επίσημη μορφή.
Γείτονες είχαν διαμαρτυρηθεί για οχλαγωγία, με αποτέλεσμα να δοθεί οδηγία από το Δημαρχείο, προκειμένου να εξεταστεί η νομιμότητα του χώρου.
Όπως πληροφορούμαστε, μάλιστα, το δημοτικό συμβούλιο θα ασχοληθεί με το θέμα στην προσεχή του συνεδρία, την ερχόμενη Πέμπτη (05/09).
Να σημειωθεί ότι η τελετή εξαγνισμού, φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε συγκρότημα καταλυμάτων, τα οποία έχουν κοινή πισίνα, επί της οδού Αγίου Παϊσίου.
Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίσαμε, φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν περίεργες τελετές στην εν λόγω περιοχή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “το σπίτι είναι ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου και το είχε ενοικιάσει σε άλλο πρόσωπο που είχε παρουσιαστεί ως πρόσωπο που ασχολείτο με τον τουρισμό, ο οποίος το υπενοικίασε μέσω του Airbnb.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




