Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή του, πληροφορεί το κοινό ότι από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής προς την οδό Ρηγαίνης.

«Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει διακοπή της διακίνησης μεγάλων οχημάτων και λεωφορείων από τον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ» προς τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Εντός των Τειχών πόλη. Θα επιτρέπεται η διέλευση σε μικρά ιδιωτικά και εμπορικά αυτοκίνητα τύπου σαλούν και σε μικρά βαν, των οποίων το μήκος να μην ξεπερνά τα 5 μέτρα, για σκοπούς ασφάλειας ενώ η έξοδος οχημάτων από την Εντός των Τειχών πόλη θα συνεχιστεί κανονικά όπως γίνεται μέχρι σήμερα από την οδό Θερμοπυλών προς τη γέφυρα Δώρου Λοΐζου (πρώην γέφυρα Κάνιγγος)» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.