Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής στην οδό Ρηγαίνης

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή του, πληροφορεί το κοινό ότι από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες διαπλάτυνσης της στροφής προς την οδό Ρηγαίνης.

«Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει διακοπή της διακίνησης μεγάλων οχημάτων και λεωφορείων από τον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ» προς τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Εντός των Τειχών πόλη. Θα επιτρέπεται η διέλευση σε μικρά ιδιωτικά και εμπορικά αυτοκίνητα τύπου σαλούν και σε μικρά βαν, των οποίων το μήκος να μην ξεπερνά τα 5 μέτρα, για σκοπούς ασφάλειας ενώ η έξοδος οχημάτων από την Εντός των Τειχών πόλη θα συνεχιστεί κανονικά όπως γίνεται μέχρι σήμερα από την οδό Θερμοπυλών προς τη γέφυρα Δώρου Λοΐζου (πρώην γέφυρα Κάνιγγος)» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE