Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι διεθνείς μας θα δώσουν δύο εκτός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής για τους δύο αγώνες της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε προηγούμενες αποστολές και με συμμετοχές σε επίσημους ή φιλικούς αγώνες.
Για πρώτη φορά κλήση από το Νίκο Ανδρονίκου πήραν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Χρίστος Σιέλης με θητεία στις Εθνικές μας ομάδες Παίδων και αργότερα στην Εθνική Νέων, ο Ρούελ Σωτηρίου που συμμετείχε με την αποστολή της Εθνικής Νέων στον elite round τον περασμένο Μάρτιο στην Τουρκία και ο Νικόλας Τσαρούλλα (προέρχεται από την Μπρέντφορντ Σίτι), που πήρε για πρώτη φορά κλήση σε Εθνική μας ομάδα.
Ο κύκλος της προετοιμασίας αρχίζει σήμερα το απόγευμα (17:30) στην Παρεκκλησιά και πριν την αναχώρηση για τη Νορβηγία, θα γίνει μια ακόμη προπόνηση στην Παρεκκλησιά και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης.
Ο αγώνας με τη Νορβηγία είναι προγραμματισμένος για τις 6 Σεπτεμβρίου και στις 10 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει ο δεύτερος εκτός έδρας αγώνας με την Ολλανδία.
Στην προετοιμασία της Εθνικής μας κλήθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις