ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε με δέντρο και πινακίδα – Είχε Άγιο ο 19χρονος εθνοφρουρός

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε με δέντρο και πινακίδα – Είχε Άγιο ο 19χρονος εθνοφρουρός

Από θαύμα φαίνεται ότι γλίτωσε τα χειρότερα ο 19χρονος εθνοφρουρός ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (2/9) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο.

Το τροχαίο θυμίζουμε ότι σημειώθηκε στην περιοχή πλησίον του κυκλικού κόμβου του Παφιακού.

Το όχημα του 19χρονου, ο οποίος είναι εθνοφρουρός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκλινε της πορείας του και αφού συγκρούστηκε και απέκοψε δέντρο και πινακίδα, ανατράπηκε.

Ο οδηγός, παρά τις σφοδρές συγκρούσεις, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και κρίθηκε ότι χρειάζεται να κρατηθεί για περαιτέρω νοσηλεία, προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE