ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Ανατράπηκε όχημα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Ανατράπηκε όχημα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/9) στην Πάφο, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Παφιακού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να περικλείνει της πορείας του και να ανατραπεί στην συνέχεια.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον οδηγό στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι τον οδηγό χρειάστηκε να απεγκλωβίσει από το όχημά του η Πυροσβεστική που κλήθηκε επίσης στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE