Στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Βουλής για την επέτειο έναρξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Βουλής για την επέτειο έναρξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Στην «Τελετή Μνήμης» που διοργανώθηκε στη Βαρσοβία, με την ευκαιρία της 80ης επετέιου της έναρξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στις εκδηλώσεις εκπροσωπήθηκαν 39 χώρες, σε επίπεδο Αρχηγών Κρατών/Κυβερνήσεων, Προέδρων Κοινοβουλίων και Υπουργών Εξωτερικών.

Τον κ. Συλλούρη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Πολωνίας, Andrzej Duda, πέγραψε το βιβλίο επισκεπτών και κτύπησε την «καμπάνα ειρήνης».

Παρακάθησε, επίσης, σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Πολωνίας και περέστη στο κονσέρτο Μνήμης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

Τον ιδεολογικό προσανατολισμό της κυβέρνησης σκιαγράφησε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεόραση Plus και τον Μανώλη Καλαντζή. Κάνει λόγο για μια «κεντροδεξιά κυβέρνηση με κοινωνικό φιλελευθερισμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE