Στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Βουλής για την επέτειο έναρξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Βουλής για την επέτειο έναρξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Στην «Τελετή Μνήμης» που διοργανώθηκε στη Βαρσοβία, με την ευκαιρία της 80ης επετέιου της έναρξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στις εκδηλώσεις εκπροσωπήθηκαν 39 χώρες, σε επίπεδο Αρχηγών Κρατών/Κυβερνήσεων, Προέδρων Κοινοβουλίων και Υπουργών Εξωτερικών.

Τον κ. Συλλούρη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Πολωνίας, Andrzej Duda, πέγραψε το βιβλίο επισκεπτών και κτύπησε την «καμπάνα ειρήνης».

Παρακάθησε, επίσης, σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Πολωνίας και περέστη στο κονσέρτο Μνήμης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE