Κλείνει Ρέμπιτς!

Κλείνει Ρέμπιτς!

Μια ανάσα από την Μίλαν είναι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, της Φρανκφούρτης, Αντε Ρέμπιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε κοντά στην Ιντερ, τελικά καταλήγει στους Rossoneri.

Ο 26χρονος άσος της Αϊντραχτ θεωρούταν κλεισμένος από την Ιντερ σαν αντικαταστάτης του Ματέο Πολιτάνο που ήταν… στον δρόμο για την Φιορεντίνα, όμως φαίνεται πως θα γίνει Rossonero. Ακόμα και το ίδιο το γερματικό club ανακοίνωσε ότι ο Ρέμπιτς κατόπιν δικού του αιτήματος απουσίασε και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γίνει παίκτης της Μίλαν. Δανεισμός με υποχρεωτική option αγοράς με 25-30 εκατ. ευρώ είναι η πιθανότερη φόρμουλα σύμφωνα με το Sky Italia. Ο Ρέμπιτς, σε 4 χρόνια στην Φρανκφούρτη έπαιξε σε 93 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 25 γκολ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE