Παρέμβαση των ΗΠΑ - Γαλλίας και της διεθνούς κοινότητας ζήτησε ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Παρέμβαση των ΗΠΑ - Γαλλίας και της διεθνούς κοινότητας ζήτησε ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Σάαντ Χαρίρι ζήτησε την "παρέμβαση" του Παρισιού και της Ουάσινγκτον "απέναντι στις εξελίξεις στα "νότια σύνορα", όπου υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στις δυνάμεις της οργάνωσης Χεζμπολάχ και τον ισραηλινό στρατό, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Σάαντ Χαρίρι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και με σύμβουλο του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για να ζητήσει την "την επέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και της διεθνούς κοινότητας απέναντι στην εξέλιξη της κατάστασης στα νότια σύνορα" του Λιβάνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE