Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην «αγαπούλα» ο Λούης – Πόζαρε με τον πρόεδρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστός Ομονοιάτης ο Λούης Πατσαλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα!

Για να στηρίξει και αυτός με τον τρόπο του την Ομόνοια, βρέθηκε στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου (31/8) ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha Κύπρου.

Η αγάπη του Λούη για την Ομόνοια, είναι γνωστή, άλλωστε δεν την κρύβει ούτε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής, πριν τον αγώνα, συναντήθηκε με τον πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρο Παπαστάυρου, έξω από την δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, όπου πραγματοποιήθηκε Fun Day και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.