PRE GAME Εθ Αχνας - ΑΕΛ πρέπει να γίνει

PRE GAME Εθ Αχνας -  ΑΕΛ πρέπει να γίνει

Eνα παιχνίδι που πρέπει να γίνει θα διεξαχθεί στο Δασάκι της Άχνας ανάμεσα στον Εθνικό και στην ΑΕΛ στις 4 μμ

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο ομάδες . Ο Εθνικός Άχνας και ο Απόστολος Μακρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει έξι παίκτες . Πρόκειται για τους Πογιατζής, Φραγκέσκου, Έβερτον, Βάλντο, Πιντσέλι και Ταλ.

Από την άλλη ο Χρηστάκης Χριστοφόρου έχει στι μυαλό του την κλήρωση και τους αγώνες του Κυπέλλου αλλα και παράλληλα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ΑΕΛ για οικονομική στήριξη της ομάδας. Έτσι λοιπόν σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους Μεντί Σαμπού και  Μπεμπέ

Διαιτητής του αγωνα ο κ Χριστοδούλου με βοηθούς τους Καλογήρου και Σπανό και τέταρτο διαιτητή τον  κ Παναγιώτου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.