Νέες εξελίξεις στο Κυπριακό: Τι είπε ο Πρόεδρος για τη συνάντηση με Ολγκίν
Η συνάντηση με την κα Ολγκίν δεν είναι η πρώτη μέσα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, στον Iερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, στην Κάντζα.
Οι δύο τους δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ του Σαββάτου ( 31/08) και έλαμπαν από ευτυχία. Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.
Παρών στον γάμο έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ δεν έλειπαν και Κύπριοι καλεσμένοι, όπως ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος ανάρτησε και στιγμιότυπα στο πλευρό του ζευγαριού. Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩΔείτε φωτογραφίες από τον γάμο παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




