Φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ΝΕΑΣ του ομάδας ο Ουάρντα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ΝΕΑΣ του ομάδας ο Ουάρντα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με την φανέλα της ΑΕΛ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά ο Αμρ Ουάρντα, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Αμρ Ουάρντα το Σάββατο, βρέθηκε στην Λάρισα, προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των «βυσσινί» και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος διεθνής ανάρτησε την φωτογραφία του στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram λέγοντας: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, θα τα πούμε στο γήπεδο».

 

View this post on Instagram

 

No caption needed , See you in the field 🐎 🐎 #READY

A post shared by Amr Warda (@ammrwardda) on

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE