ΚΥΠΡΟΣ: Δεν θα αργήσουν τα «πρωτοβρόχια» - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν θα αργήσουν τα «πρωτοβρόχια» - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Θερµή αέρια µάζα, η οποία αναµένεται να υποχωρήσει από την ∆ευτέρα 02/09, επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή 01/09, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά αργότερα µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα νότια και τα δυτικά παράλια, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα 02/09 και την Τρίτη 03/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη 04/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει τη ∆ευτέρα και την Τρίτη σταδιακά µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE