Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Χιμπέρτ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Χιμπέρτ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μονοθέσιο του Αντουάν Χιμπέρτ κόπηκε στα δύο και ο 22χρονος Γάλλος βρήκε τραγικό θάνατο στο Βέλγιο!
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα σε αγώνα Formula 2 στην πίστα του Spa στο Βέλγιο, με νεκρό τον 22χρονο Antoine Hubert.

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν τρία μονοθέσια, των Antoine Hubert, Juan Manuel Correa και Marino Sato.

Ο Hubert, στην ανηφορική διαδρομή του Eau Rouge-Raidillon, έχασε σε μια «τυφλή» στροφή, τον έλεγχο του μονοθεσίου και έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα. Ο Correa που ακολουθούσε έπεσε επάνω του. Το μονοθέσιο του Hubert κόπηκε στα δύο.

Ο Sato ο τρίτος οδηγός που συγκρούστηκε κατάφερε και βγήκε απο το μονοθέσιο μόνος του.

Η ταχύτητα της σύγκρουσης υπολογίστηκε στα 250 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο Correa έπεσε πάνω στον Hubert με 200 χιλιόμετρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.