Απίστευτη καταγγελία: Τραυματισμός βρέφους σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο - Τι διαπίστωσαν οι γιατροί
Υπό έρευνα βρίσκεται καταγγελία μητέρας για τραυματισμό του 14μηνου παιδιού της σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη με την Ομόνοια να επιτίθεται κατά κύματα και να χάνει αρκετές ευκαιρίες με τους Μποτεάκ, Εζρά και Τιάγκο να είναι παντού.
Στο πρώτο τέταρτο η Ομόνοια έδειξε τις προθέσεις της όμως η κεφαλιά του Λούφτνερ πέρασε έξω ενώ και το σουτ του Εζρά στο 6′ μετά από εντυπωσιακή επέλαση αποκρούστηκε από τον Βεσελόφσκι.
Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ και μια κεφαλιά του Κίνγκσλει χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι τριφυλλοφόροι του Μπεργκ συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ενώ η Νέα Σαλαμίνα έκανε πολλά λάθη στον μεσοαμυντικό χώρο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι πράσινοι απείλησαν με Μποτεάκ, Ματ και Γκόμεθ όμως τα σουτ τους από καλή θέση δεν έγιναν γκολ και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλος ημιχρόνου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




