Τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής της Ομόνοιας

Τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής της Ομόνοιας

Η μεγάλη απουσία σήμερα για την Ομόνοια στον αγώνα με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι ο Αντώνης Γεωργαλλίδης ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση και έτσι σήμερα ο κλήρος πέφτει στον Παναγή.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας αυτό που έχει στο μυαλό του και τον βασανίζει είναι η περίπτωση του Ποτέ τον οποίο εχει στο μυαλό του ο Καϊάφας να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ίσως αυτό το θέμα να έχει και ένα ρίσκο και για αυτό ο προπονητής της Ομόνοιας έχει παράλληλα στι μυαλό του να αφήσει στην ενδεκάδα τον Σκέμπρι ο οποίος έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Τα δυο αποτελέσματα που προηγήθηκαν στους αγώνες κατάταξης ασφαλώς και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους πράσινους. Νίκη και μόνο νίκη σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE