ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο - Το λάθος που έγινε

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο - Το λάθος που έγινε

Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον 2ο όροφο συγκροτήματος εξοχικών διαμερισμάτων στην Πόλη Χρυσοχούς. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 21.56 της Παρασκευής (30/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο συγκροτήματος εξοχικών διαμερισμάτων στην οδό Ιθάκης στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.27.

Το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν επίπλωση και εξοπλισμός και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση ολόκληρου του διαμερίσματος.

Την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς οι ένοικοι του διαμερίσματος απουσίαζαν. Δεν κινδύνευσε κανένας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένη μαγειρική ηλεκτρική εστία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE