ΠΑΦΟΣ: Άρπαξαν τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ από ιδιοκτήτη πρακτορείου

ΠΑΦΟΣ: Άρπαξαν τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ από ιδιοκτήτη πρακτορείου

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής από όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα τσαντάκι που ανήκει σε ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων έκλεψαν την Παρασκευή (30/8) άγνωστοι από το αυτοκίνητό του.

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Για την υπόθεση αρχικά συνελήφθη την Παρασκευή (30/8) ένας Γεωργιανός ενώ το Σάββατο (31/8) συνελήφθη ως ύποπτος και ένας Βούλγαρος.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.