Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Σάμο - Δύο σεισμοί μέσα σε δύο ώρες

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Σάμο - Δύο σεισμοί μέσα σε δύο ώρες

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή λίγο μετά τις 18.30 στην Σάμο.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναφέρει πως η δόνηση είχε μέγεθος 4.4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, εστιακό βάθος 10 χλμ και επίκεντρο 23 χλμ. νότια της Σάμου. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο η δύναμη του σεισμού υπολογίζεται στα 4.5 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 12 χιλιόμετρα.

Μέσα σε δύο ώρες σημειώθηκε στον ίδιο χώρο δεύτερος ισχυρός σεισμός, όπου  σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο είχε  μέγεθος 4.4 της κλίμακας Ρίχτερ .

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ζημιές

πηγή: Kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE