«Κατάσκοπος» μεγάλης ομάδας στο «Στέλιος Κυριακίδης»

«Κατάσκοπος» μεγάλης ομάδας στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Στις εξέδρες του «Στέλιος Κυριακίδης», απ΄ όπου παρακολουθεί τον αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΚ, είναι ο αρχισκάουτερ της Ομόνοιας, Σίμος Ταραπουλούζης.

Σημειώνουμε ότι οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική και ως εκ τούτου, ο συνεργάτης του Χένινγκ Μπεργκ, «κατασκοπεύει» την ομάδα της Λάρνακας και μετά το ματς, θα ενημερώσει αναλυτικά τον Νορβηγό τεχνικό για όλα όσα κατέγραψε στο μπλοκάκι του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE