ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Του Ανδρέα Πογιατζή
Πρόκειται για τον 63χρονο οικοδόμο, Δημήτρη Γεωργίου, τέως κάτοικος Συνοικισμού Κολοσσιού.
Το ThemaOnline βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με τους συνάδελφους του άτυχου 63χρόνου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έπεσε από σκαλωσιά ύψους 5 μέτρων, όταν η πλατφόρμα που περπατούσε υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Οι συνάδελφοί του ήταν φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά από το τραγικό γεγονός. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εξ αυτών μας ανέφερε πως δούλευε μαζί του για τουλάχιστον 16 χρόνια.
Στο σημείο βρέθηκαν επίσης η Αστυνομία και μέλη του γραφείου επιθεώρησης εργασίας για να ερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Δείτε τις φωτογραφίες:






Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




