ΔΗΠΑ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από τις Αρχές μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

ΔΗΠΑ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από τις Αρχές μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Η τραγωδία της Πέμπτης 29/08, με την απώλεια ακόμα μιας ανθρώπινης ζωής από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή του Στροβόλου, «αποτελεί ένα θλιβερό συμβάν που υπενθυμίζει τους κινδύνους και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές σε όλη την Κύπρο» αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη.

Δεν αποτελεί μυστικό, προσθέτει σε ανακοίνωσή της, ότι «στις πιο πολλές βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές - οι οποίες βρίσκονται ως επί των πλείστων κοντά ή και εντός κατοικημένων περιοχών - υπάρχουν σοβαρές και εγκληματικές παρανομίες που συνιστούν σοβαρές εστίες απειλής, μόλυνσης και κινδύνου».

Είναι για αυτό, καταλήγει η ΔΗΠΑ, «που το τραγικό περιστατικό της Πέμπτης θα πρέπει να θορυβήσει τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να δράσουν άμεσα με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας», τόσο των βιομηχανιών που βρίσκονται εντός των προκαθορισμένων περιοχών αλλά κυρίως των κατοικημένων περιοχών που γειτνιάζουν, ώστε να μην επαλειφθούν παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE