ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΗ: «Σκορπισμένοι» σε όλη την Κύπρο οι συλληφθέντες- Μυστήριο γύρω από την αφορμή του καυγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΗ: «Σκορπισμένοι» σε όλη την Κύπρο οι συλληφθέντες- Μυστήριο γύρω από την αφορμή του καυγά

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την αιματηρή συμπλοκή στην Αγία Νάπα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 προσώπων και τη σύλληψη άλλων δέκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19:00 το απόγευμα σε ανοικτό χώρο τουριστικού καταλύματος,(πληροφορίες κάνουν λόγο για την πισίνα) στην Αγία Νάπα και ενώ διεξαγόταν πάρτι στο οποίο συμμετείχαν γύρω στα 250 πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται (η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για παρεξήγηση, χωρις να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέριες) , δύο ομάδες προσώπων διαφόρων εθνικοτήτων, άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους. 

Φρουροί ασφαλείας καθώς και προσωπικό του εν λόγω καταλύματος, επενέβησαν για να σταματήσουν τη συμπλοκή και έβγαλαν εκτός χώρου του καταλύματος, ομάδα προσώπων. 

Σε κάποια στιγμή μέλη της ομάδας που είχαν συμμετάσχει στην συμπλοκή βγήκαν από το τουριστικό κατάλυμα και αφού συναντήθηκαν με την πρώτη ομάδα, συνεπλάκησαν ξανά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσωπα.

Ο καυγάς έλαβε διαστάσεις και μεταφέρθηκε στη λεωφόρο Νissi στην Αγία Νάπα με την Αστυνομία να προχωρεί σε συλλήψεις μέχρι τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 30/8.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία. 

Οι συλληφθέντες, με καταγωγή από το Κουβέιτ, «σκορπίστηκαν» σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου και αναμένεται στις 12:00 (Παρασκευή 30/8) να μεταφερθούν ενώπιον του επ. Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Η αιτία και η αφορμή της άγριας συμπλοκής δεν είναι ακόμα γνωστή, αφού δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους με έγκυρη πηγή να σχολιάζει πως πολλοί από τους αλλοδαπούς «νταήδες» ήταν σε κατάσταση μέθης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top