ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

Στη σύλληψη τουρίστα ηλικίας 32 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης 29/8 για υπόθεση κλοπής. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, η κλοπή από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο μιας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, γυαλιά μυωπίας και γυαλιά ηλίου όλα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ.

Κατόπιν πληροφορίας μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Πάφο και κατόπιν έρευνας βρήκαν όλα τα κλοπιμαία. 

Για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 32χρονος ο οποίος βρίσκεται ως τουρίστας στην Κύπρο και φιλοξενείτο από οικογένεια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
 
Ο 32χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων  και την Παρασκευή 30/8 η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο για το αδίκημα της κλοπής .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE