ΘΛΙΨΗ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – «Έφυγε» η κόρη του Ενρίκε (PIC)

ΘΛΙΨΗ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – «Έφυγε» η κόρη του Ενρίκε (PIC)

Θλίψη προκαλεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η απώλεια της 9χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, που πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Τσάνα Ενρίκε έπασχε από καρκίνο των οστών, με την ασθένεια να διαγιγνώσκεται πριν από 5 μήνες και στο διάστημα αυτό η ίδια να έχει αποτελέσει υπόδειγμα μαχητικότητας. Η προσπάθεια με την νόσο αυτήν, όμως, εύκολη δεν είναι και το σπλάχνο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όχι μόνο.

«Θα μας λείπεις, αλλά θα σε θυμόμαστε για κάθε μέρα της ζωής μας, έχοντας πάντα την ελπίδα ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά. Θα είσαι πάντοτε το αστέρι που θα καθοδηγεί την οικογένειά μας», ανέφερε μέσω Twitter ο Λουίς Ενρίκε, ευχαριστώντας τα νοσοκομεία, όπου νοσηλεύτηκε η Τσάνα.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE