ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κοντέινερ έκρυβαν τα 30 κιλά κάνναβης- Κάποιος είχε 'κελαηδήσει' στις Αρχές για την εισαγωγή της μεγάλης ποσότητας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κοντέινερ έκρυβαν τα 30 κιλά κάνναβης- Κάποιος είχε 'κελαηδήσει' στις Αρχές για την εισαγωγή της μεγάλης ποσότητας

 Αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες που πραγματοποιούσαν το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ύστερα από πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από δυο πρόσωπα. Εντοπίστηκαν το απόγευμα πέραν των 30 κιλών κάνναβης σε υποστατικό 46χρονου Ε/κ, στο Κολόσσι, ο οποίος συνελήφθη με 45χρονο Ελλαδίτη.

 
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή και όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, αποτελούσε συνέχεια των ερευνών που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 28/8 κατά τις οποίες ανακόπηκαν τα οχήματα των δυο υπόπτων.
 
Υπενθυμίζεται πως στο αυτοκίνητο του 45χρονου εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης και στην οικία του 46χρονου δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και χρηματικό πρόστιμο.
 
Οι απογευματινές έρευνες επικεντρώθηκαν σε υποστατικό που διατηρεί ο 46χρονος στο Κολόσσι, όπου σύμφωνα με τον κ.Σεργίδη, εντοπίστηκαν 34 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν περίπου από ένα περίπου κιλό κάνναβης.
 
Οι δυο ύποπτοι, που είχαν νωρίτερα αφεθεί ελεύθεροι, συνελήφθησαν εκ νέου και την Παρασκευή 30/8 θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής. Αναμένεται να ζητηθεί η παράδοση τους στην Κυπριακή Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE