Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Ακόμα μια κάκιστη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που αυτή τη φορά έδεωσε την ευκαιρία στον πολύ καλό Πανθρακικό να πάρει τη νίκη με 3-1.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά λάθη από τον Στυλιάρα, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο.

Ο Ντιγκουίνι στο 7’ και ο Τζανής στο 43’ έδωσαν προβάδισμα 2-0 στον Πανθρακικό. Στο 63’ ο Παπαδόπουλος μείωσε για τον ΠΑΟΚ και τον επίλογο σρτον αγώνα έγραψε ο Ιγκόρ στο 79’ με πέναλτι.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης Κάσες (66΄ ΗΛιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90΄+1 Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζάνης (46΄ Ίγκορ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος (46΄ Τζαβέλλας), Βίτορ, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ (81΄ Κουλούρης), Γκολάσα (46΄ Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE