Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Επιπρόσθετα σημείωσε: «Αυτό που ελπίζουμε, είναι τις επόμενες δυο μέρες να βρεθεί η φόρμουλα να έλθουν στην ομάδα μας, οι Μηνάς Αντωνίου και Αντρέας Μακρή. Είναι δυο παιδιά που τα γνωρίζουμε πολύ καλά, που αν είναι κοντά μας, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν».
Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν πληροφορίες, ότι ο Κέβιν Λαφράνς είναι ο επικρατέστερος να μείνει εκτός καταλόγου Α’ στον ΑΠΟΕΛ και ίσως η διοίκηση των πρωταθλητών τον προτείνει για δανεισμό σε άλλη ομάδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




