«Tίποτε για Λαφράνς, προσπαθούμε για Μακρή και Μηνά»

«Tίποτε για Λαφράνς, προσπαθούμε για Μακρή και Μηνά»

«Δεν μας είπε κανείς οτιδήποτε για Λαφράνς. Ούτε είναι θέμα που μας αφορά, αν θα κοπεί ο παίχτης από τον ΑΠΟΕΛ», έλεγε στην ιστοσελίδα μας, άνθρωπος από τα ενδότερα της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Επιπρόσθετα σημείωσε:  «Αυτό που ελπίζουμε, είναι τις επόμενες δυο μέρες να βρεθεί η φόρμουλα να έλθουν στην ομάδα μας, οι Μηνάς Αντωνίου και Αντρέας Μακρή. Είναι δυο παιδιά που τα γνωρίζουμε πολύ καλά, που αν είναι κοντά μας, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν».

Τις τελευταίες ώρες,  κυκλοφορούν πληροφορίες, ότι ο Κέβιν Λαφράνς είναι ο επικρατέστερος να μείνει εκτός καταλόγου Α’ στον ΑΠΟΕΛ και ίσως η διοίκηση των πρωταθλητών τον προτείνει για δανεισμό σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE