Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Πρόκειται για τον Γιώργο Αθηνοδώρου, 62 ετών από την Δευτερά, ο οποίος όπως πληροφορούμαστε στην προσπάθεια οξυγονοκόλλησης στο εργοστάσιο όπου εγραζόταν, ξέσπασε φωτιά, αφού πλησίον υπήρχαν έυφλεκτα υλικά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Προσπάθησαν να βοηθήσουν τον νεκρό συνάδελφό τους – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO
Από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην σκηνή, από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, διαπιστώθηκε ότι η σορός του άτυχου 62χρονου βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους απανθράκωσης.
Η σορός του άτυχου Γιώργου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο λίγο μετά το μεσημέρι (29/09).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ιδιοκτήτρια εργοστασίου στο ThemaOnline: «Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα ένα δυνατό κρότο»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις