Στην περίκλειστη Αμμόχωστο Τ/κ δημοσιογράφοι – ‘Ντιβέλοπερς΄ προσπαθούν να αγοράσουν ξενοδοχεία

Στην περίκλειστη Αμμόχωστο Τ/κ δημοσιογράφοι – ‘Ντιβέλοπερς΄ προσπαθούν να αγοράσουν ξενοδοχεία

Σε «ξενάγηση» Τουρκοκύπριων δημοσιογράφων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου προβαίνουν το πρωί της Πέμπτης 29/08 οι κατοχικές Αρχές.

Η όλη «εκδήλωση» διοργανώνεται από το γραφείο του Κουτρέτ Οζερσάι, όπου γύρω στις 10:15 το πρωί της Πέμπτης 29/08 ομάδα δημοσιογράφων τουρκοκυπριακών ΜΜΕ θα ξεναγηθούν στην πόλη της Αμμοχώστου.

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που δημοσιογράφοι, εισέρχονται οργανωμένα στην πόλη των Βαρωσίων, όπου ο Οζερσάι θα τους ενημερώσει επί τόπου για τις εργασίες «καταγραφής» στην περιοχή.

Πέραν τούτου, στις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας και των κατεχομένων, προστίθεται το γεγονός πως επενδυτές ανάπτυξης γης, από τα κατεχόμενα, προσέλκυσαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εντός της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου – σε συγκεκριμένη περιοχή της πόλης – για να αγοράσουν τα ακίνητά τους.

Το εν λόγω ζήτημα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Προγράμματος Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Όπως λέχθηκε, το ΡΙΚ έλαβε καταγγελίες από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αμμόχωστο πως τους πλησίασαν επενδυτές από τα κατεχόμενα για να τα αγοράσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE