Άνοδος με εφτάρα για την Ξυλοτύμπου

Άνοδος με εφτάρα για την Ξυλοτύμπου

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Δ' Κατηγορίας.

Η Ξυλοτύμπου νίκησε στην έδρα της με το ευρύ 7-2 το Λένα Λεμεσού και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της.

Ηττήθηκαν οι ομάδες που ακολουθούν Ηρακλής και Ολυμπιάδας Λυμπιών, στους 40 βαθμούς η ΑΕΝ μετά το εκτός έδρας 4-3 επί της Ένωσης Κοκκινοτριμιθιάς.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Αλκής Ορόκλινη με τον Λειβαδιακό / Σαλαμίνα Λειβαδιών.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ολυμπιάδα Λυμπιών-Ελπίδα Ατρομερίτη 0-1

Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς-ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου3-4

Π. Ο. Ξυλοτύμπου-Λένας Λεμεσού 7-2

Κούρρης Ερήμης- Ασπίς Πύλας 1-0

Άδωνης-Σπάρτακος 2-3

Φρέναρος-Ηρακλής Γερολάκκου 2-0

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE