ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο Πρόεδρος να απαντήσει στο OCCRP, όχι στο ΑΚΕΛ σε «πνεύμα κομματικού χουλιγκανισμού»

ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο Πρόεδρος να απαντήσει στο OCCRP, όχι στο ΑΚΕΛ σε «πνεύμα κομματικού χουλιγκανισμού»

Πειστική απάντηση στο παρατηρητήριο OCCRP από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη ζητά εκ νέου την Τετάρτη 28/8 ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πνεύμα κομματικού χουλιγκανισμού».

 
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, oκ. Κυπριανού αναφέρει ότι «το θέμα δεν είναι να απαντήσει ο κ. Αναστασιάδης στο ΑΚΕΛ σε πνεύμα κομματικού χουλιγκανισμού, αλλά να απαντήσει πειστικά στο OCCRP» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE