Έτσι θα υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί του Άγιαξ – Υπάρχουν σε ΟΛΑ τα καθίσματα της «Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έτσι θα υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί του Άγιαξ – Υπάρχουν σε ΟΛΑ τα καθίσματα της «Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μια σημαία του Άγιαξ θα υπάρχει σε κάθε κάθισμα της «Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα» το βράδυ της Τετάρτης (28/08) για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ.

Οι προετοιμασίες έγιναν ήδη από την Τρίτη καθώς όταν μπήκαμε στο στάδιο για την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ήταν ήδη τοποθετημένες σε κάθε κάθισμα οι σημαίες του Άγιαξ.

Μάλιστα όπως μας είπαν οι οπαδοί του Αίαντα δημιουργούν εκκωφαντική ατμόσφαιρα με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ανεμίζοντας τις συγκεκριμένες σημαίες με δύναμη. Αναμένουμε να δούμε πως θα είναι η υποδοχή των παικτών του ΑΠΟΕΛ, αν και οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εμπειρία από τέτοιες έδρες.

Δείτε φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE