ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά - Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά - Διερευνώνται τα αίτια

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε ανατολικά της κοινότητας Λάνιας, στην Επαρχία Λεμεσού, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ.Κεττή, η φωτιά έκαψε 2,5 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή για πλήρη κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχών αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται το κυπριακό, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη, με τη Λευκωσία να προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Την ίδια ώρα, στην έδρα των ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τους χειρισμούς του ιδίου κατά τη  διάρκεια της άτυπης διάσκεψης, φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι αυτό που διάφοροι κύκλοι στη Λευκωσία ψιθυρίζουν εδώ και καιρό και που δεν είναι άλλο, από την ιδέα της αποκεντρωμένης Ομοσπονδίας.