Φινκ: «Βάλαμε τρία γκολ και δωρίσαμε δύο»

Φινκ: «Βάλαμε τρία γκολ και δωρίσαμε δύο»

Διαφώνησε με τον Ιοάν Αντόνε ο Τόρστεν Φινκ για την εικόνα του αγώνα και για όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής περί δίκαιου αποτελέσματος.

Ο Γερμανός προπονητής είπε: «Δεν έχω την ίδια άποψη με τον συνάδελφο μου γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Βάλαμε τρία κανονικά γκολ και δωρίσαμε δύο στον αντίπαλο. Το τρίτο γκολ του Σέρινταν η μπάλα προήλθε από τον αντίπαλο. Τους επιτρέψαμε να κάνουν μια ευκαιρία στην κόντρα. Έχουμε και εμείς 7 αγώνες και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε στην πρώτη θέση».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE