«Καρδιοχτύπησε» ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά… κουνάει ξανά σεντόνι!

«Καρδιοχτύπησε» ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά… κουνάει ξανά σεντόνι!

Μπορεί να τα χρειάστηκε, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας θα βρεθεί ξανά στ’ αστέρια! Αυτογκόλ του Μπεν έκανε θρίλερ στο τέλος τη ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο με το 1-1 οι Σέρβοι πέρασαν στους ομίλους.

Στους ομίλους του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα βρεθεί ο Ερυθρός Αστέρας!

Παρόλο που… τα είδε όλα στο τέλος της ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κράτησε το 1-1 και (σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα) θα κουνήσει ξανά σεντόνι.

Διαχειριζόμενοι άψογα το παιχνίδι, οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 59’, όταν ο Μάριν έβγαλε ωραία κάθετη στον Ρόντιτς, εκείνος σέντραρε για τον Βουκάνοβιτς και η κεφαλιά του τελευταίου έβαλε φωτιά στο «Μαρακανά».

Εκεί όμως που όλα πήγαιναν πρίμα, ο Μπεν έβαλε άτσαλα το κεφάλι σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Γιάνκο στο 81’ και έκανε θρίλερ τα τελευταία λεπτά.

Μπορεί λοιπόν οι γηπεδούχοι να τα χρειάστηκαν και να δέχθηκαν πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ωστόσο άντεξαν και μέσα σε αποθέωση πανηγύρισαν έξαλλα στη λήξη τη νέα συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE