Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα φτάνει το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Κίπρις Πόστασι», η οποία επικαλείται πηγές από το τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν δίνονται πληροφορίες για το πρόγραμμα των επαφών του Τούρκου Υπουργού όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Γκιουλ αναμένεται να επισκεφτεί την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα ότι ο "υπουργός συγκοινωνιών και μεταφορών", Τολγκά Ατακάν μεταβαίνει αύριο στην Άγκυρα κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου Υπουργού μεταφορών και υποδομών, Τζιαχίτ Τουράν.

Όπως μεταδίδεται, ο κ. Ατακάν θα συζητηθεί ευρεία σειρά θεμάτων, όπως τα κονδύλια για το οδικό δίκτυο στα κατεχόμενα, η χρηματοδότηση των οποίων "έμεινε στη μέση", οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι και οδικές αρτηρίες, ζητήματα "πολιτικής αεροπορίας", επικοινωνίας, ταχυδρομείων και ακτοφυλακής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE