Δεύτερος με το… καλημέρα

Δεύτερος με το… καλημέρα

Ενθαρρυντικά ξεκίνησε τον τελευταίο του φετινό αγώνα ο Παύλος Κοντίδης. Μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima – πρώτο της σεζόν 2019-20 – ο Κύπριος Ολυμπιονίκης είναι δεύτερος στην κατάταξη, ανάμεσα σε 51 ιστιοπλόους.

Με μια 2η και μια 9η θέση, έχει 11β, έναντι 8β του Κροάτη Tonci Stipanovic. Στην τρίτη θέση με 14β είναι ο Βρετανός Thompson και τέταρτος – με τους ίδιους βαθμούς – ο Αυστραλός Mitchell Kennedy.

O αγώνας περιλαμβάνει δέκα ιστιοδρομίες και την κούρσα μεταλλίων, την Κυριακή (01/9).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE