Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Κύπρια Κλινική Διαιτολόγο και Διατροφολόγο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Κύπρια Κλινική Διαιτολόγο και Διατροφολόγο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ακαδημία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει: 

«Η Επιτροπή Διαχείρισης της Ακαδημίας μας, στα πλαίσια της αναβάθμισης που έχει τροχιοδρομηθεί, ανακοινώνει τη συμφωνία για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020, με την Κλινική Διαιτολόγο και Διατροφολόγο κα Κωνσταντίνα Φιλίππου (από την ομάδα του Change Eat).
Η συμφωνία προϋποθέτει 3 λιπομετρήσεις για κάθε ποδοσφαιριστή στη φετινή χρονιά, στις οποίες περιλαμβάνονται Ανθρωπομετρικές μετρήσεις, Λιπομέτρηση με ειδικό μηχάνημα και Επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Επίσης θα γίνουν δύο παρουσιάσεις για περισσότερη ενημέρωση των ποδοσφαιριστών. Η οικονομική συμφωνία, καλύπτεται πλήρως από την Ακαδημία μας.
Όσο αφορά σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται για συνεχή και ολοκληρωμένη διατροφική παρακολούθηση, θα επωφελούνται με έκπτωση 40%, στις επισκέψεις στην Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο. Οι ακριβείς χρεώσεις θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές με σχετική ανακοίνωση.
Constantina Philippou»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE