ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε χαμός για το… σάντουιτς της γυναίκας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε χαμός για το… σάντουιτς της γυναίκας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια ασυνήθιστη, θα λέγαμε, ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε με το σπαθί της να γίνει viral!

Ένας τύπος, χρήστης των μέσων κοινωνικών δικτύων, δημοσίευσε στην γνωστή σελίδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» φωτογραφία από ένα… ακατάστατο και ελλιπές σάντουιτς, το οποίο όπως ισχυρίστηκε, του το έφτιαξε η γυναίκα του!

Βέβαια, η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, ήταν αυτή που προκάλεσε τους υπόλοιπους χρήστες να σχολιάσουν με ποικίλους τρόπους – κυρίως χιουμοριστικούς – την εν λόγω ανάρτηση.

«Ντροπή απλά... το σάντουιτς που μου έκανε η γυναίκα μου 3 υλικά και χωρίς μαγιονέζα» ανάφερε!

Αξίζει να πούμε ότι η δημοσίευση, μέσα σε λίγες μόνο ώρες μάζεψε περισσότερα από χίλια likes αλλά και εκατοντάδες σχόλια!

Προφανώς η ανάρτηση είχε χιουμοριστικό ύφος, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε.

Πάντως, οι υπόλοιποι χρήστες πήραν το μπαλάκι και άρχισαν τα σχόλια, στο ίδιο ύφος,  με μερικά από αυτά να είναι, ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένα.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE