ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε χαμός για το… σάντουιτς της γυναίκας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έγινε χαμός για το… σάντουιτς της γυναίκας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια ασυνήθιστη, θα λέγαμε, ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε με το σπαθί της να γίνει viral!

Ένας τύπος, χρήστης των μέσων κοινωνικών δικτύων, δημοσίευσε στην γνωστή σελίδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» φωτογραφία από ένα… ακατάστατο και ελλιπές σάντουιτς, το οποίο όπως ισχυρίστηκε, του το έφτιαξε η γυναίκα του!

Βέβαια, η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, ήταν αυτή που προκάλεσε τους υπόλοιπους χρήστες να σχολιάσουν με ποικίλους τρόπους – κυρίως χιουμοριστικούς – την εν λόγω ανάρτηση.

«Ντροπή απλά... το σάντουιτς που μου έκανε η γυναίκα μου 3 υλικά και χωρίς μαγιονέζα» ανάφερε!

Αξίζει να πούμε ότι η δημοσίευση, μέσα σε λίγες μόνο ώρες μάζεψε περισσότερα από χίλια likes αλλά και εκατοντάδες σχόλια!

Προφανώς η ανάρτηση είχε χιουμοριστικό ύφος, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε.

Πάντως, οι υπόλοιποι χρήστες πήραν το μπαλάκι και άρχισαν τα σχόλια, στο ίδιο ύφος,  με μερικά από αυτά να είναι, ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένα.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE