ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Για τις 2 Οκτωβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης της 19χρονης Βρετανής, η οποία ομολόγησε ότι κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η νεαρή, αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση και όρο να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό.

Την 19χρονη που παρουσιάστηκε την Τρίτη (27/8) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εκπροσώπησαν τρεις συνήγοροι υπεράσπισης.  

Η Ελληνοκύπρια δικηγόρος,  Νικολέττα Χαραλαμπίδου και δύο Βρετανοί.  

Η υπεράσπιση της 19χρονης σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας, αναμένεται να αμφισβητήσει την θεληματική κατάθεση της πελάτισσάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE