Το κοπέλι από την Κρήτη… «ενώνει» ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ – Το σκηνικό με Απόλλωνα και Τράττο που δεν θα ξεχάσει κανείς!

Το κοπέλι από την Κρήτη… «ενώνει» ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ – Το σκηνικό με Απόλλωνα και Τράττο που δεν θα ξεχάσει κανείς!

Ο 46χρονος σήμερα Νίκος Μαχλάς είχε φορέσει κατά την διάρκεια της πλούσιας καριέρας του την φανέλα του Άγιαξ αλλά και του ΑΠΟΕΛ.

Το κοπέλι από την Κρήτη αφού είχε κάνει πράγματα και θαύματα στην Ολλανδία με την φανέλα (κυρίως) της Φίτεσε αλλά και του Άγιαξ στο τέλος της καριέρας του πέρασε και από τον ΑΠΟΕΛ.

Ήρθε στην Κύπρο σε ηλικία 33 ετών όμως αγαπήθηκε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, πήρε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ενώ κανείς δεν θα ξεχάσει το τρελό ντεμπούτο του.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE