ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του – Πέταξε σακουλάκι από το παράθυρο μόλις είδε αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του – Πέταξε σακουλάκι από το παράθυρο μόλις είδε αστυνομικούς

Ένα αρνητικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στα Κάτω Πολεμίδια, με πρωταγωνιστή έναν 15χρονο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:30 το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν ύποπτο όχημα σε σημείο στα Κάτω Πολεμίδια και το όταν πλησίασαν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Μάλιστα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει πέταξε ένα σακουλάκι από το παράθυρο του οχήματος.

Από τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο.

Στην συνέχεια, διαπίστωσαν ότι αυτό οδηγείτο από 15χρονο, ο οποίος ομολόγησε τα πάντα στα μέλη της Αστυνομίας και είπε ότι ο πατέρας του δεν γνώριζε ότι είχε πάρει αυτός το αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι το σακουλάκι που πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, περιείχε ποσότητα κάνναβης, που ο 15χρονος ομολόγησε επίσης, ότι ήταν δική του, ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι εγκατέλειψε το σημείο όπου τον εντόπισαν αρχικά, γιατί φοβήθηκε όταν τους είδε.

Για την υπόθεση, αναμένεται να κατηγορηθεί και ο πατέρας του 15χρονου παρά την άγνοιά του, γιατί δεν έλαβε τα δέοντα μέτρα φύλαξης του οχήματός του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE