ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

Ανδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λάρνακα υπό την επήρεια αλκοόλης και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 26/8, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, αντιλήφθηκαν οδηγό να κινείται επικίνδυνα με το αυτοκίνητο του, με κατεύθυνση από την Δεκέλεια προς τη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 42χρονο οδηγό και η ένδειξη στον έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με τη συνοδεία Αστυνομίας στο σπίτι του ωστόσο κρατήθηκε το αυτοκίνητο του.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE