Παπαγεωργίου: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω – Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Παπαγεωργίου: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω – Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό, ο ποδοσφαιριστής της Αχνιώτικης ομάδας, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς με εφτά γκολ και δείξαμε από την πρεμιέρα τις δυνατότητες μας. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω μετά από συνεχόμενες χρονιές με την ομάδα μου.

Ο προπονητής, μου δείχνει πάρα πολλή εμπιστοσύνη και γι΄ αυτό περιμένει πολλά από μένα. Θα προσπαθώ με τη σειρά μου να τον δικαιώνω.

Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πάει καλά και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE