Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στον αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020, με την ομάδα της Άχνας να προηγείται στο σκορ με 2-3!

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλύτερα «πατήματα» από τους γηπεδούχους, καλή κυκλοφορία μπάλας και έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό, χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 5΄ με τον Χουντόβιακ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΕΝΠ άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Ριέρα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έξι λεπτά αργότερα, έφεραν το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Αμπαρτζουμιάν.

Ο Εθνικός έφερε ξανά το παιχνίδι στα μέτρα του, με τον Γκανέζο Κονέ να κάνει… «όργια» στον αγωνιστικό χώρο και στο 30΄ σκόραρε με τον Μιγκελίτο, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα στο σκορ (1-2).

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 24΄, ο Κοστόβσκι έχασε… το άχαστο για την ομάδα της Άχνας, αφού αστόχησε προ κενής εστίας, ενώ η ΕΝΠ είχε μία καλή στιγμή στο 27΄ με τον Βαρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, αλλά στο 40΄ σε μία… ανύποπτη φάση, ο Στεπάνιακ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στα 43΄ παραλίγο να είχαμε την ολική ανατροπή, όταν ο Βαλιάνος σούταρε από θέση βολής, αλλά ο Μπογκατίνοφ του είπε «όχι»!

Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2, ο Εθνικός «κτύπησε» ξανά με τον Μιγκελίτο και πήρε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά στο ματς (2-3)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE