ΠΑΦΟΣ: Κλοπή μοτοσικλέτας αξίας 3.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή μοτοσικλέτας αξίας 3.000 ευρώ

Υπόθεση κλοπής αγωνιστικής μοτοσικλέτας αξίας 3.000 ευρώ διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στις 05:40 τα χαράματα της Δευτέρας 26/08 από 51χρονο ιδιοκτήτη πώλησης καταστήματος αυτοκινήτων στο χωριό Τίμη ότι κλάπηκε μεταξύ 25 με 26 Αυγούστου του 2019 από τον περιφραγμένο χώρο του καταστήματος μια αγωνιστική μοτοσικλέτα αξίας 3.000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι οι δράστες απέκοψαν την κλειδαριά του περιφραγμένου χώρου .

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.