Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Σύμφωνα με την “Παροικιακή” ο Μιχαήλ, απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 25/08, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, τα τελευταία δυο χρόνια.
Ο άτυχος Μιχαήλ, αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα Brotherhood στο KOPA League και επίσης αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα βετεράνων στο Barnet League
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ένας από τους πιο καλούς, ευγενικούς και αυθεντικούς ανθρώπους που θα μπορούσε κανείς να γνωρίσει, ενώ τονίζεται πως αγαπούσε την ομάδα του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις